„Moş Crăciun… ştefanist”

> Spectacol caritabil organizat de elevi ai Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava

Elevii claselor a XI-a de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava au organizat, vineri, 18 decembrie, la Casa de Cultură, cea de a IX-a ediţie a spectacolului caritabil „Moş Crăciun… ştefanist”. Fondurile strânse în urma spectacolului vor fi folosite pentru ajutorarea a 20­30 de elevi ai colegiului.

Spectacolul a adus în faţa publicului faimosul tren Polar Express, care şi-a reluat traseul sub denumirea de CNSCM Express.

Creativi, ştefaniştii au adaptat frumoasa poveste de Crăciun vieţii lor de liceeni, iar pentru că aceasta presupune şi întârzieri la ore, absenţe nemotivate şi chiul cu colegii, cele şase personaje principale au dat viaţă dorinţei de a se întâlni cu Moş Crăciun. Astfel, o întâmplare mai puţin fericită, pentru că cei şase ştefanişti nu au ajuns la cursuri, s­a transformat în aventura vieţii lor, zâne frumoase ademenindu-i să plece tocmai spre Polul Nord. Numai că în acelaşi tren se aflau şi doi tineri afacerişti, preocuparea lor fiind să cumpere întreg ţinutul, lucru pe care l-au obţinut cu ajutorul unui spiriduş naiv. Când cei şase tineri au ajuns la destinaţie, ei au constatat cu surprindere că au de a face cu un „Nou Pol Nord”, fără cadouri, magie sau spiritul Crăciunului, aşa cum se aşteptau.

În urma călătoriei la Polul Nord, cei şase ştefanişti au aflat că bucuria Crăciunului nu poate fi simţită decât alături de familie şi prieteni, iar cel mai important cadou este iubirea împărtăşită cu cei dragi.

Povestea a fost completată de momente artistice de dans, muzică uşoară şi populară, iar, la final, corala „Ciprian Porumbescu” a colegiului a susţinut un recital extraordinar de colinde.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: