Adunarea Generală a Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava

Marţi, 15 decembrie 2015, la sediul Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava a avut loc Adunarea Generală a Membrilor.

Adunarea Generală a fost statutar convocată, Camera înregistrând un număr de 318 membri cu drept de vot la data convocatorului, cifra de afaceri a membrilor reprezentând aproximativ 38-40% din produsul intern brut al judeţului Suceava, conform rezultatelor exerciţiilor financiare ale anului 2014.

În cadrul şedinţei a fost prezentat şi aprobat Raportul de Activitate al Preşedintelui Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava pentru mandatul 2012 – 2015 şi a continuat cu analizarea activităţilor desfăşurate din 2012 până în prezent şi a rezultatelor instituţiei, precum finalizarea a şase proiecte cu finanţare europeană în care CCI Suceava a fost beneficiar sau partener. De asemenea, au fost prezentate şi rezultatele ultimului proiect implementat, în cadrul căruia unul din rezultate l-a constituit dezvoltarea şi modernizarea sediului. Unul din elementele de referinţă îl constituie şi faptul că din analiza comparativă a indicatorilor Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava (numărul de angajaţi, cifra de afaceri, numărul de membri), la nivel naţional, aceasta se poziţionează între primele 10 camere judeţene.

Adunarea Generală a procedat, prin vot secret, la alegerea unui nou colegiu de conducere pentru un mandat de patru ani. Din componenţa acestuia fac parte firme cunoscute atât la nivel judeţean, cât şi la nivel naţional, respectiv: Loial Impex SRL, AC Mobile SRL, ACET SA, Asociaţia pentru Turism Bucovina, Autoservice SRL, Bermas SA, Betty Ice SRL, Calcarul SA, Confana Industries SRL, Denis SRL, DRU-PO SRL, Euro Mast Industries SRL, Eurotehnic SRL, Explora Group SRL, General Construct SRL, Holzindustrie Schweighofer SRL, Killer SRL, Marelbo Prod-Com SRL, Primagra SRL, Railex SRL, RNP – Direcţia Silvică Suceava, S.U.C.T. SA, Sami Plastic SA, Symmetrica SRL, Trust Orizont SA.

Tot prin vot secret a fost ales şi noul preşedinte al Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava, în persoana domnului Nicolae Troaşe, acţionar principal al grupului de firme Calcarul din Pojorâta.

Conform statutului, cei 4 vicepreşedinţi ai CCI Suceava au fost aleşi prin vot secret de noul colegiu de conducere, iar aceştia sunt dl Vasile Armenean, dl Mihai Cernişov, dl Robert-Mihai Croitor şi dl Ştefan Groza.

Noua echipă de conducere a Camerei de Comerţ şi Industrie Suceava îşi exprimă convingerea că CCI va rămâne, şi în continuare, principala organizaţie reprezentativă a mediului de afaceri din Bucovina şi că, împreună cu membrii săi, va identifica şi dezvolta proiecte comune în sprijinul comunităţii de afaceri.(C.P.)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: