La Casa Prieteniei din Suceava

Recital de colinde şi cântece dedicate Crăciunului

Sub genericul „Noël et noëls”, la Biroul Francez din Casa Prieteniei va avea loc miercuri, 16 decembrie, ora 17, un minunat recital de colinde şi cântece dedicate Crăciunului.

Potrivit organizatorilor acestei activităţi programate în cadrul „După-amiezilor francofone la Suceava”, programul oferit de elevii Şcolii Gimnaziale „Miron Costin”, coordonaţi de prof. Adriana Caliniuc, cuprinde piese cunoscute, în limba franceză, precum „Mon beau sapin” sau „Vive le vent!”, dar şi diverse colinde bucovinene, fiind un dar pentru publicul francofon sucevean.

„Totodată, recitalul va fi completat de o prezentare a semnificaţiei Sărbătorii Crăciunului realizată de prof. Tamara Sabin, din care nu vor lipsi imagini cu cele mai frumoase pieţe de Crăciun din Europa”, mai precizează organizatorii evenimentului.

Intrarea este liberă.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: