Spectacol caritabil

„Moş Crăciun… ştefanist”

Cea de a IX­a ediţie a spectacolului caritabil „Moş Crăciun… ştefanist”, organizată de elevii claselor a XI­a de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava va avea loc, vineri, la Casa Culturii din Suceava.

Directorul Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava, profesorul Dan Popescu, a declarat că evenimentul caritabil valorizează talentele artistice consistente ale elevilor acestui colegiu „demonstrate şi cu alte prilejuri”, iar tema spectacolului o reprezintă întâlnirea cu Moş Crăciun.

„Evident, tematica vizează întâlnirea cu Moş Crăciun, care, ca şi noi toţi, este convins de faptul că într-un ethos şcolar autentic asumarea activităţilor extracurriculare, care asigură dezvoltarea armonioasă a tinerilor, este esenţială!” a subliniat profesorul Dan Popescu.

El a spus că fondurile colectate în cadrul acestui spectacol caritabil vor fi donate pentru sprijinirea a 20­30 de elevi ai colegiului, care vor fi selectaţi de organizatorii evenimentului.

Profesorul Dan Popescu a mai spus că suportul financiar va fi oferit acestor elevi în data de 27 decembrie, cu prilejul Sărbătorii Sfântului Ştefan, când va avea loc întâlnirea anuală informală a absolvenţilor, foştilor şi actualilor profesori ai colegiului, elevilor şi părinţilor, iar Corala „Ciprian Porumbescu” a Colegiului Naţional „Ştefan cel Mare” Suceava va încânta asistenţa cu o suită de colinde specifice Sărbătorii Crăciunului.

Spectacolul caritabil „Moş Crăciun… ştefanist” se va desfăşura, vineri, începând cu ora 18,30, la Casa Culturii din Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: