Amendă pentru „stricătorii” de ochelari 3D

ochelari-3D-cinema-modernTarifele pentru accesul la filmele ce rulează la Cinematograful Modern din incinta Centrului Cultural „Bucovina” ar putea fi modificate dacă în şedinţa de Consiliu Local de joi va fi aprobat un proiect de hotărâre în acest sens.

Proiectul privind aprobarea tarifelor pentru accesul la film a fost iniţiat de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, şi viceprimarul Lucian Harşovschi, şi prevede, printre altele, şi sancţiuni în cazul celor care strică ochelarii pentru producţiile 3D.

Astfel, potrivit proiectului, pentru desenele animate preţul unui bilet de intrare va fi de 6 lei pentru proiecţiile 2D şi 8 lei pentru proiecţiile 3D. Aceleaşi tarife vor fi aplicate şi pentru intrarea la filmele care vor rula dimineaţa sau după-amiaza.

Însă, în ceea ce priveşte preţul biletului pentru filmele care vor fi proiectate seara, acesta va fi de 12 lei pentru cele 2D şi de 15 lei pentru cele 3D.

De menţionat este faptul că elevii şi studenţii vor beneficia de reduceri la achiziţionarea biletelor pentru intrarea la Cinematograful Modern.

Pentru desenele animate şi filmele care vor rula dimineaţa sau după-amiaza elevii şi studenţii vor plăti câte 5 lei pentru proiecţiile 2D şi 6 lei pentru proiecţiile 3D.

De asemenea, pentru filmele care vor fi proiectate seara, preţul biletului va fi de 10 lei pentru cele 2D şi de 12 lei pentru cele 3D.

Proiectul mai prevede ca în cazul distrugerii sau deteriorării unei perechi de ochelari 3D să fie achitată contravaloarea de 200 lei, iar în cazul în care cel care a înfăptuit prejudiciul refuză să achite această sumă, va fi sancţionat cu amendă cuprinsă între 500 şi 1.000 lei.

Conform proiectului, proiecţiile cinematografice vor avea loc pentru minim 10 bilete vândute pe spectacol, iar în cazul în care nu se întruneşte numărul respectiv de bilete se va restitui contravaloarea aferentă tarifului perceput.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: