Va răspunde în instanţă pentru că a condus beat, fără permis şi a fugit de la locul accidentului

Adrian Oboroceanu, din judeţul Suceava, va răspunde în faţa judecătorilor pentru săvârşirea în concurs a infracţiunilor de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană al cărei permis de conducere este anulat”, „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având o alcoolemie de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge” şi „părăsirea locului accidentului de către conducătorul unui vehicul implicat într-un accident de circulaţie şi ca urmare a săvârşirii unei infracţiuni, fără încuviinţarea poliţiei care cercetează locul faptei”.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Tribunalul Suceava, faptele s-au petrecut pe 24 noiembrie 2013, când suceveanul, beat fiind, conducea o autoutilitară pe raza localităţii Panaci şi a lovit o persoană care mergea pe jos. Apoi a circulat mai departe.

După toate, bărbatul nu şi-a asumat responsabilitatea faptelor şi s-a lăsat acoperit de soţia şi fratele lui, care au declarat poliţiştilor că nu el se afla la volan. Aceştia doi vor răspunde în faţa judecătorilor pentru „mărturie mincinoasă”. 

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI