În faţa unei săli pline, la Suceava

Smiley a făcut un adevărat spectacol alături de trupa sa

Casa de Cultură a Studenţilor din cadrul Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava a organizat un concert aniversar, cu prilejul împlinirii unui an de activitate, cu îndrăgitul cântăreţ Smiley. Acesta a concertat alături de trupa sa miercuri, 9 decembrie, în faţa unei săli pline, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava.

Timp de aproape două ore, sutele de suceveni veniţi să-l asculte pe antrenorul de la emisiunea-concurs „Vocea României” au cântat, au dansat şi s-­au simţit extraordinar, showman­-ul transmiţând publicului energie, dar şi emoţie.

Smiley i-a încântat pe suceveni cu hituri precum „Oarecare”, „Cai verzi pe pereţi”, „Acasă”, „I wish”, „Oficial îmi merge bine”, „În lipsa mea”, „Preocupat cu gura ta”, iar alături de invitatul său, Dorian, a cântat „Mare albastră”.

Artistul a fost recompensat cu aplauze îndelungi, flori, dar şi cu un desen realizat de un băieţel în spiritul Crăciunului.

Întrucât vineri va avea loc semifinala concursului „Vocea României”, Smiley i­a îndemnat pe suceveni să­i voteze pe cei doi concurenţi pe care i­-a pregătit.

„Eu cred că cei doi, Tobi şi Michel, au un potenţial extraordinar. Dacă o să vă placă vineri, să­-i votaţi să ajungă în finală”, le-a transmis Smiley sucevenilor.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI