Deputatul Alexandru Băişanu, la originea unui pas important în crearea de locuri de muncă pentru tineri

 În preocuparea sa de a fi create cât mai multe locuri de muncă pentru tineri, la Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu a făcut ieri un pas important, aducând în faţa conducerii Universităţii Suceava şi a autorităţilor pe reprezentanţii Rigby Group, din Anglia – Sir Peter Rigby, chairman of Rigby Group, şi fiul său, James Rigby – CEO of SCC Services.

Alexandru Băişanu ne-a precizat ieri că aceştia doresc să înfiinţeze şi să dezvolte la Suceava o firmă de Service IT la distanţă. În acest sens sunt în căutare de tineri pasionaţi de domeniu, vorbitori ai unor limbi străine precum engleza, germana, italiana, ucraineana, polona etc. „De ceva vreme nu sunt locuri de muncă pentru tineri la Suceava, prin aducerea acestei firme s-ar putea crea 200-500 de locuri de muncă. Îmi doresc să sprijin orice iniţiativă de acest gen, iar după două luni de discuţii am reuşit să-i aduc la Suceava pe reprezentanţii Rigby Group. Am facilitat întâlniri cu rectorul Universităţii, Valentin Popa, la Primărie şi Consiliul Judeţean”, ne-a declarat deputatul Băişanu. La întâlnire au mai participat dl şi dna Tapalagă, care se ocupă de reprezentanţele SCC Services, înfiinţate deja la Iaşi şi Bacău.

Un comentariu

  1. DOMNULE DEPUTAT,

    Va rog s-o lasati mai usor cu campania electorala,pentru ca si-n precedenta campanie ati sustinut aceeasi idee, cu un investiror italian la f-ca de suturi chirurgicale si seringi de unica folosinta din Suceava,unde ati taiat panglica impreuna cu d-nul presedinte Catalin Nechifor la punerea in functiune a liniei de suturi chirurrgicale.Astazi va atrag public atentia asupra faptului ca nu au fost create cele 1000 de locuri de munca promise atunci ,ci mai mult, cea mai mare parte cei 70 de salariati sunt acum someri incepand cu luna noiembrie 2015 si cu restante la salarii din partea angajatorului,inca din anul 2014.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI