„Cred că am schimbat mentalitatea legată de preşedintele de CJ atotputernic, un ayatollah în faţa căruia toţi stăteau drepţi”

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a declarat, marţi seara în emisiunea Ora de politică, că în mandatul său a reuşit să schimbe mentalităţi, în special cea privind un preşedinte de Consiliu Judeţean atotputernic în faţa căruia toţi stau drepţi.

Nechifor a spus în cadrul emisiunii că aceasta este mulţumirea sa mare. „Mi se pare cel mai important să schimbăm mentalitatea pentru o funcţie publică importantă în raport cu restul oamenilor”, a spus Nechifor, care a adăugat că dacă oamenii sunt dispuşi să facă o comparaţie cu trecutul, în acest mandat recunosc că au respirat mai liniştiţi.

„Mă gândesc la foarte mulţi oameni care, înainte, nu prea puteau respira liniştiţi pentru că erau tot timpul interpelaţi, întrebaţi, controlaţi. Cred că lucrul acesta a schimbat mentalitatea şi a schimbat puţin imaginea unui preşedinte atotputernic, a unui ayatollah cum era în trecut. Dimineaţa când se trezea, toată lumea lua drepţi şi se executa ce se trasa de sus”, a spus Nechifor.

El a subliniat că în CJ Suceava votul a fost unanim aproape în 90 la sută din cazuri, în condiţiile în care PSD are doar 14 consilieri judeţeni din 37.

Nechifor a mai spus că are mulţumirea că şi-a ţinut echipa aproape. „Suntem într-o mare proporţie aceiaşi oameni la care vin şi alţii”, a mai spus preşedinte CJ Suceava.

El a mai spus că a reuşit să dezvolte Suceava din multe puncte de vedere, în special în domeniul turismului, şi crede că acest concept de dezvoltare, cu doi piloni importanţi, aeroportul şi TransRarău, trebuie dus mai departe.

Nechifor a subliniat că în ceea ce priveşte dezvoltarea turistică este necesară o implicare mai mare a sectorului privat.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI