Soţia lui Johnny Depp se va prezenta în faţa tribunalului australian în cazul celor doi câini ai săi

Actriţa americană Amber Heard, soţia lui Johnny Depp, îşi va prezenta cazul în faţa tribunalelor australiene după intrarea ilegală în această ţară a celor doi câini ai săi care nu aveau avizele necesare, au informat ieri mass-media locale citate de EFE.  Autorităţile australiene o acuză pe Heard de încălcarea legilor de carantină prin aducerea ilegală în Australia a celor doi câini ai săi, Boo şi Pistol, cu avionul privat al lui Deep, în mai anul acesta, când actorul filma în statul Queensland, din nord-estul ţării, viitorul film din seria Piraţii din Caraibe.  Heard, care se declară nevinovată, a precizat că până acum nu era necesar să se prezinte în faţa tribunalului, în pofida dorinţei sale de a o face, relevă ediţia australiană a ziarului „The Guardian”.  „Decizia mea este de a mă apăra de aceste acuzaţii, cum se va vedea la viitoarea înfăţişare a procesului. Sunt nerăbdătoare să mă prezint”, a declarat Heard într-un comunicat. Avocaţii actriţei au cerut ca procesul, care se prevede să dureze cinci zile, să aibă loc la începutul anului viitor.

Dacă va fi găsită vinovată, Heard este pasibilă de 10 ani de închisoare şi de o amendă de 73.825 de dolari (67.408 de euro) în Australia, o ţară cu reguli foarte stricte privind carantina.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI