După ce a adormit cu ţigara în mână

A murit în incendiu

 Un bărbat de 67 de ani, din municipiul Suceava, şi-a găsit sfârşitul ieri dimineaţă, într-un mod tragic.

C.E., de 67 de ani, persoană cu handicap locomotor, nu s-a putut salva dintr-un incendiu izbucnit în casa lui, de pe strada Mirăuţi, şi a murit, probabil, intoxicat cu fum.

Pompierii cred că omul a adormit cu ţigară aprinsă în mână, aşternuturile s-au aprins, iar de acolo toată încăperea dintr-o casă mică, de 30 mp, construită din chirpici, cu acoperiş din lemn şi învelitoare din tablă.

Pompierii militari au fost anunţaţi să intervină la ora 4.44, două autospeciale de stingere pornind la locul incendiului. În momentul când au intrat în casă, ei au descoperit cadavrul ars al bărbatului, întins pe pat.

Militarii au stins focul în aproximativ 40 de minute, înainte ca acesta să se întindă la restul casei şi la locuinţele învecinate. Au salvat şi calul proprietarului, dar au ars obiecte de mobilier şi textile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: