Ridley Scott s-a căsătorit la vârsta de 77 de ani, în mare secret, în vara acestui an

Regizorul britanic Ridley Scott, în vârstă de 77 de ani, s-a căsătorit cu partenera lui de viaţă, actriţa Giannina Facio, în cadrul unei ceremonii ce a fost organizată în mare secret, în vara acestui an, informează contactmusic.com. Artistul britanic a dezvăluit într-un interviu recent faptul că s-a căsătorit în mare secret cu Giannina Facio, în vârstă de 60 de ani, în luna iunie, iar decizia de a nu invita nicio persoană la ceremonia de nuntă a fost una voluntară. „Nimeni nu a ştiut, am plecat pur şi simplu din oraş şi ne-am căsătorit. Dacă ar fi venit cu noi o singură persoană, atunci toată lumea din cercul nostru de prieteni ar fi aflat şi ar fi venit la nuntă!”, a declarat Ridley Scott pentru publicaţia The Hollywood Reporter.

Ridley nu este singurul membru al familiei Scott care a schimbat jurăminte de credinţă – fiul său, regizorul Jake Scott, s-a căsătorit şi el în această lună, în Anglia.

Mariajul cu Giannina Facio este cel de-a treilea pentru Ridley Scott, care a fost căsătorit anterior cu Felicity Heywood din 1964 până în 1975 şi cu Sandy Watson din 1979 până în 1989. Cineastul are din prima căsătorie doi fii – Jake, născut în 1965, şi Luke, născut în 1968 – şi din a doua căsătorie o fiică – Jordan, născută în 1978.

Ridley Scott, în vârstă de 77 de ani, este creatorul celebrei francize SF „Alien”, care a generat la rândul ei o nouă franciză, „Prometheus”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI