Un bărbat din Stulpicani a fost arestat pentru violarea unei tinere cu afecţiuni psihice

Procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Gura Humorului au dispus începerea acţiunii penale faţa de Ionel Neculai Lehaci, din comuna Stulpicani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.

Potrivit comunicatului Parchetului de pe lângă judecătoria humoreană, pe data de 6 noiembrie a.c., în jurul orei 16,30, Lehaci, „profitând de starea de sănătate a L.M., în vârstă de 26 de ani, care suferă de o afecţiune psihică de natură a o pune în imposibilitatea de a-şi exprima voinţa, a întreţinut un raport sexual cu aceasta”.

Joi, 19 noiembrie, procurori din Gura Humorului au solicitat instanţei arestarea preventivă a lui Ionel Niculai Lehaci, iar magistraţi ai Judecătoriei Gura Humorului au fost de acord cu ei, emiţând pentru acesta un mandat pentru 30 de zile.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: