„Artificii” în Rapidul de Suceava înainte de meciul cu Bucovina Pojorâta

Mircea Negru

Mircea Negru

Înainte de partida cu Bucovina Pojorâta, jucătorii de la Rapid CFR Suceava, prin vocile lui Mircea Negru şi Radu Sava, au răbufnit cerând plata restanţelor financiare. Fotbaliştii spun că au primit doar jumătate din ce li se promisese pentru cele 20 de puncte acumulate şi revin asupra anului trecut când „memoria” finanţatorilor s-a şters la finele campionatului.

„Sezonul trecut mai aveam de luat prime pentru 20 de puncte şi nu am mai primit niciun leu. În acest campionat din nou s-au adunat restanţe.

Jucăm cu Bucovina Pojorâta, unde avem foşti colegi de echipă, şi ştim că ei au salarii mai mari ca noi. Nu mai punem la socoteală faptul că noi avem 20 de puncte şi ei doar 10. Nu se poate continua în acest fel. Ne aşteaptă din nou sărbătorile de iarnă fără un leu în buzunar.

Dacă renunţăm câţiva dintre jucătorii mai copţi, ca Semeghin, Daniel Bălan sau eu, atunci Suceava nu va mai avea echipă nici în Liga a III-a” a declarat atacantul Mircea Negru.

Jucătorii suceveni au dorit să facă publice aceste aspecte pentru că unii suporteri îşi imaginează că ei sunt plini de bani şi nu au probleme.

„Lumea nu ştie cu ce situaţie ne confruntăm. Nimeni nu vine să joace la Suceava pentru un salariu de 1.500 lei. Există exigenţe şi pretenţii mari aici, dar nu se cunoaşte adevărul.

La alte echipe, aflate în poziţii mai delicate în clasament, lucrurile sunt în regulă, numai aici totul se prescrie la un moment dat. La noi, la Rapid CFR Suceava, în ultimele două sezoane competiţionale s-au făcut multe puncte cu bani puţini. Cele 20 de puncte de acum sunt făcute pe munca noastră şi cred că merităm mai mult” a afirmat şi fundaşul central Radu Sava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: