Managerul Vasile Rîmbu îşi doreşte mai mulţi tineri medici specialişti în spital

 Până la sfârşitul acestui an, la Spitalul Judeţean Suceava vor fi scoase la concurs posturi de medici în specializările chirurgie plastică, pneumologie, gastroenterologie, domenii rămase cu deficit de personal în urma pensionărilor sau plecărilor în străinătate.

Directorul spitalului, Vasile Rîmbu, a precizat ieri că este nevoie de un medic specialist la Secţia de Chirurgie Plastică şi de un medic primar la Secţia Pneumologie. Pentru Gastroenterologie s-a solicitat Consiliului Judeţean transformarea unui post de medic primar în post de medic specialist, pentru a fi începută procedura de organizare a unui concurs.

Directorul a mai precizat că, la anul, vor fi scoase la concurs două posturi de medic specialist în neurochirurgie.

Managerul Rîmbu a mai spus că îşi doreşte ca spitalul să aibă cât mai mulţi medici specialişti tineri şi că speră să reuşească să-i atragă, mai ales că spitalul are condiţii hoteliere mult îmbunătăţite în ultimii ani şi, nu în ultimul rând, dotări de excepţie.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI