„Era vorba de puţină voinţă şi mobilizare…”

> Ultimatum dat de primarul Lungu pentru finalizarea lucrărilor la sălile de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi Liceul cu Program Sportiv

 Primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, şi-a exprimat, marţi dimineaţa, nemulţumirea pentru că nu a fost respectat termenul de finalizare a lucrărilor la sălile de sport de la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” şi Liceul cu Program Sportiv. În cadrul comandamentului tehnic, el a dat constructorilor un ultimatum pentru a încheia proiectele.

Deşi săptămâna trecută edilul-şef părea încrezător că pe data de 18 noiembrie se vor finaliza lucrările la cele două unităţi de învăţământ, constructorii i-au spulberat toate speranţele.

„Sunt puţin necăjit pentru că nu s-au ţinut de cuvânt. Au spus că termină pe data de 18” a declarat Ion Lungu.

Întrucât mai sunt foarte puţine lucruri de finalizat la cele două proiecte de investiţii, primarul le-a dat constructorilor un ultim termen, respectiv data de 25 noiembrie, urmând ca după aceea să fie făcută recepţia finală.

„Sunt necăjit pentru că nu sunt lucrări care nu se puteau face, era vorba de puţină voinţă şi mobilizare. În două, trei zile aceste lucrări se pot face. Aşa sunt constructorii: lucrează la zece obiective şi iau oameni dintr-o parte în alta” a subliniat primarul.

Menţionăm că la Colegiul Naţional „Ştefan cel Mare” investiţia a presupus construirea unei săli de sport, refuncţionalizarea sălii de gimnastică şi construirea unui teren de sport în aer liber, costurile ridicându-se la aproximativ opt milioane de lei. De cealaltă parte, noul campus sportiv de la Liceul cu Program Sportiv a presupus realizarea unui cămin nou, a unei cantine, a unui teren de handbal şi a unui teren de fotbal conform standardelor UEFA. Valoarea totală a proiectului de la Liceul cu Program Sportiv Suceava este de 17.899.491 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: