Pe locul fostei clădiri care a ars într-un incendiu

Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor a început reconstrucţia sediului administrativ

La zece luni după incendiul devastator de la Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor, ce a mistuit şi sediul Seminarului Teologic „Mitropolitul Dosoftei”, au început lucrările de turnare a fundaţiei pentru o nouă clădire.

Potrivit panoului ce anunţă că în apropierea Mănăstirii „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava” este un şantier în lucru, firma General Construct va reconstrui clădirea sediului administrativ al Arhiepiscopiei Sucevei şi Rădăuţilor.

Proiectul, ce are ca dată de începere 9 noiembrie 2015, va trebui finalizat într-un an, cu toate că termenul de execuţie a lucrărilor prevăzut în autorizaţie este de 36 de luni.

Totodată, pe panou se mai precizează că Primăria Suceava a emis la data de 23 octombrie a.c. autorizaţie de construire.

Clădirea care a deservit Arhiepiscopia Sucevei şi Rădăuţilor şi Seminarul Teologic „Sfântul Mitropolit Dosoftei” Suceava, de lângă Mănăstirea „Sfântul Ioan cel Nou de la Suceava”, a ars în întregime în data de 8 ianuarie 2015.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: