400 locuri de muncă vacante la cules zmeură

400 locuri în domeniul agricol sunt disponibile în Portugalia, iar selecţia solicitanţilor va avea loc în prima jumătate a lunii ianuarie, a anunţat, ieri, AJOFM Suceava.

Potrivit unui comunicat de presă al AJOFM Suceava, locurile de muncă vacante în domeniul agricol, respectiv recoltare zmeură, sunt puse la dispoziţie prin intermediul reţelei de cooperare între serviciile publice de ocupare europene – EURES.

Selecţia solicitanţilor de locuri vacante în sectorul agricol din Portugalia pentru cele 400 de posturi va avea loc în prima jumătate a lunii ianuarie 2016.

Potrivit AJOFM Suceava, contractul de muncă este valabil începând din februarie/martie până în luna mai/iunie 2016, cu posibilitate de integrare permanentă în cadrul companiei. Timpul de lucru este de 40 de ore/săptămână, cu posibilitatea ca, în timpul campaniei, în funcţie de producţie, să se efectueze ore suplimentare.

Solicitanţii pentru aceste locuri de muncă trebuie să fie persoane fără cazier, apte pentru munca la câmp, avantajate fiind persoanele cu experienţă în agricultură/experienţă în recoltarea zmeurei sau în munca în sere.

„Angajatorul asigură cazare contra cost – 1 euro/zi. Angajatorul oferă plata în avans a drumului până în Portugalia, iar aceasta se deduce din primele salarii. Angajatorul asigură călătoria înapoi acasă, în cazul în care angajatul rămâne până la sfârşitul campaniei (data urmează să fie stabilită în cursul lunii mai)” precizează AJOFM Suceava.

Sursa citată mai precizează că salariul de bază lunar este (săptămâna de lucru 40 ore, 5 zile lucrătoare) de la 505 – 724,94 euro/brut/lună; salariu lunar cu ore suplimentare (48 de ore săptămâna de lucru, 6 zile lucrătoare): de la 842.02 – 1192.02 euro/brut/lună.

Limba străină: avantaj limba engleză/spaniolă – cunoştinţe de bază (dar nu este obligatoriu).

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI