De Ziua Veteranilor

Recunoştinţă publică la mormântul eroului Ioan Grosaru, la Păiseni

 Garnizoana Suceava, în colaborare cu Colegiul Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung Moldovenesc, Inspectoratul de Jandarmi Suceava şi Primăria Cornu Luncii, organizează mâine, 11 noiembrie, cu prilejul Zilei Veteranilor, un eveniment comemorativ, la mormântul Eroului Sublocotenent (p.m.) Ioan Grosaru, din satul Păiseni, comuna Cornu Luncii.

Potrivit unui comunicat al Garnizoanei Suceava, evenimentul este dedicat militarilor care au participat la misiuni în afara teritoriului statului român, având ca obiectiv limitarea acţiunilor teroriste.

Vor participa la eveniment familia eroului care şi-a pierdut viaţa în urmă cu 8 ani, în Irak, reprezentanţi ai autorităţilor locale, cadre militare active, printre care şi foşti colegi de arme ai eroului, cadre militare în rezervă şi în retragere, elevi ai Şcolii Generale „Slt. (p.m) Ioan Grosaru” din Păiseni, elevi ai Colegiului Naţional Militar „Ştefan cel Mare” din Câmpulung.

„Ceremonia publică va cuprinde oficierea unui serviciu religios, rostirea unei scurte cuvântări referitoare la activitatea depusă în slujba ţării de militarul căzut la datorie în teatrul de operaţii, ţinerea unui moment de reculegere şi depunerea de coroane şi jerbe de flori la mormântul eroului, de către participanţi” a comunicat col. Mugurel Anton, comandantul Garnizoanei Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: