Reabilitarea „pietonalului” din zona Palatului Administrativ, lucrare finanţată de Guvern, transformată de Primărie în reabilitare „drum”

panouPrimăria Suceava a montat, ieri, un panou de informare privind reabilitarea zonei din faţa Palatului Administrativ în care precizează că lucrarea are ca tip de proiect „drum”.

Faţă de panourile care se montează în cazul unor asemenea lucrări, lipseşte titlul oficial al lucrării, aflat pe site­ul Ministerului Dezvoltării: „Reabilitarea zonei centrale a municipiului Suceava prin reabilitare pietonal, străzi şi iluminat”, dar prin proiect nu s­a mai reabilitat „pietonal”, ci un „drum”.

În prezentarea Primăriei Suceava nu se mai aminteşte nimic de pietonal, ci doar de drum, în condiţiile în care proiectul finanţat de Guvernul României prin Programul Naţional de Dezvoltare Locală a fost aprobat pentru continuarea pietonalului realizat în zona Casei de Cultură.

De fapt, proiectul chiar are prevăzuţi la intrare, în zona unde s­a montat granit, bolarzi automaţi care ar fi trebuit să fie folosiţi pentru intrarea ocazională a unor autovehicule în zona respectivă.

Deşi s­a prevăzut prin proiect ca zona să fie pietonală, primarul Ion Lungu a decis însă să se permită accesul autoturismelor, iar investiţia făcută de Guvern pentru un pietonal s­a transformat în parcare şi în drum cu granit.

Pentru acest proiect, Guvernul a alocat prin Ministerul Dezvoltării suma de 3.504.527 de lei.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: