Lucrările pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava se apropie de finalizare

 pod pasarelaLucrările de înlocuire a conductelor de apă şi de asfaltare, pe strada Traian Vuia din municipiul Suceava, din fonduri europene, se vor încheia în jurul perioadei 20-25 noiembrie a.c. Declaraţia a fost făcută de primarul Ion Lungu, la comandamentul de ieri, edilul-şef felicitându-i pe constructorii de la Conbucovina pentru modul în care au lucrat.

„Deşi mulţi erau pesimişti, am reuşit şi am făcut înlocuirea conductelor de apă pe bani europeni. Acolo lucrările costă un milion de euro. Dacă nu erau bani europeni, trebuia să le facem din banii Primăriei. Felicit firma care a lucrat acolo, s­a ţinut de cuvânt şi, într-un timp aproape record, trei săptămâni, au pus acele conducte de apă” a declarat Ion Lungu.

Primarul a menţionat că până la sfârşitul acestei săptămâni constructorii vor turna betonul, după care cei de la Victor Construct vor turna asfaltul pe strada Traian Vuia.

În ceea ce priveşte lucrările la pasajul peste calea ferată de la Iţcani, edilul-şef a arătat că şi acestea sunt aproape de finalizare şi că modul de lucru este unul intens.

„Suntem în faza de finalizare a lucrărilor la calea de rulare. Urmează ca până pe 15 constructorii să finalizeze rosturile de dilatare şi lucrările care mai sunt” a menţionat Ion Lungu.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI