La USV

„Journée d’études traductologiques”

> Invitaţi de onoare, doi profesori de la universităţi din Geneva şi Atena

Universitatea Suceava va găzdui joi, 29 octombrie, manifestarea ştiinţifică cu participare internaţională pe teme de traductologie intitulată „Journée d’études traductologiques: Histoire, critique, théories de la traduction”. Sunt aşteptaţi să participe şi universitari din Geneva şi Atena, ne-a informat prof. univ. dr. Muguraş Constantinescu, coordonatoarea manifestării.

Organizator este Facultatea de Litere şi Ştiinţe ale Comunicării de la USV, iar lucrările se vor desfăşura în amfiteatrul Dimitrie Leonida, din corp D, între orele 9-15. Vor susţine conferinţe, în calitate de invitaţi de onoare, profesorii universitari Lance Hewson, de la Universitatea din Geneva, şi Maria Papadima, de la Universitatea din Atena, alături de universitari suceveni. Prof. univ. dr. Muguraş Constantinescu a mai precizat că, în cadrul evenimentului, va fi lansată colecţia „Studia Doctoralia”, în care au apărut trei volume din domeniul „Traductologie”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI