Gala Excelenţei în Afaceri 2015

CCI SV„Camera de Comerţ şi Industrie Suceava este cea mai veche şi cea mai reprezentativă organizaţie a întreprinzătorilor din judeţul Suceava, fiind singura entitate neguvernamentală de utilitate publică, cu caracter autonom şi cu o misiune foarte bine definită: susţinerea intereselor comunităţii de afaceri în dialogul cu instituţiile statului şi organismele internaţionale, precum şi acţiuni concrete pentru crearea unui mediu de afaceri stabil, coerent şi propice dezvoltării sectorului privat, a unei economii de piaţă reale, durabile şi deschise spre exterior.

Pentru că toamna este anotimpul adunării roadelor şi timpul recunoaşterii meritelor şi performanţelor economice pentru oamenii de afaceri, în fiecare an Camera de Comerţ şi Industrie Suceava identifică, promovează şi premiază societăţile care funcţionează la parametri înalţi de eficienţă şi care au obţinut constant performanţe de-a lungul anilor în cadrul evenimentului Gala Excelenţei în Afaceri 2015, ce va avea loc în data de 23 octombrie 2015 la Conacul Domnesc. Pentru comunitatea de afaceri din judeţul Suceava acest eveniment a devenit unul de referinţă, constituind cartea de vizită a succesului şi a performanţei în afaceri“.

Potrivit unui comunicat al organizatorilor, ediţia din acest an va reprezenta, ca în fiecare an, un moment de rememorare şi evaluare a timpului care a trecut şi a muncii depuse, cu greutăţile şi împlinirile ei. În plus, ni se precizează, faţă de semnificaţia anuală a acestui eveniment, anul acesta Camera de Comerţ aniversează 165 de ani de la emiterea Decretului Imperial de înfiinţare a Camerei de Comerţ şi Meserii a Bucovinei cu filială la Suceava şi 25 de ani de la reluarea activităţii – după perioada comunistă, sens în care se va marca acest dublu eveniment printr-un moment festiv.

În cadrul Galei Excelenţei în Afaceri 2015 vor fi acordate trofee de excelenţă şi premii speciale pentru a răsplăti elementele-cheie de diferenţiere pe piaţă, continuitatea în activitate, eficienţa, calitate şi competitivitatea.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: