E.ON oferă 130 de premii şi vouchere de vacanţă clienţilor care optează pentru factura electronică

E.ON Energie România desfăşoară concursul cu premii „Factura electronică te trimite în vacanţă!”, pentru clienţii care au activat factura electronică, în contul personal creat pe platforma online E.ON Myline, până pe 31 decembrie 2015.

Reprezentanţii companiei au precizat că, la concurs, participă toţi clienţii, persoane fizice şi juridice, iar regulamentul complet al concursului poate fi accesat pe pagina de concurs disponibilă pe www.myline-eon.ro/concurs.

În fiecare lună, începând cu octombrie, se poate câştiga, prin tragere la sorţi, unul dintre cele 125 de premii atractive puse în joc: 20 tablete Samsung TabS, 20 telefoane Samsung Galaxy S6, 40 carduri cadou în valoare de 1.000 lei fiecare şi 40 de tricouri semnate de Gheorghe Hagi. Valoarea totală a premiilor se apropie de 150.000 de lei. La ultima extragere, care va avea loc în 15 ianuarie 2016 şi la care vor participa toţi clienţii care au activat factura electronică până la data de 31 decembrie 2015, E.ON Energie România va acorda şi cinci vouchere turistice a câte 9.000 lei fiecare, prin care câştigătorii beneficiază de o vacanţă cu destinaţie la alegere, alături de cei dragi.

Plata facturii online, prin E.ON Myline, înseamnă „economie de timp şi resurse”, iar utilizatorul are avantajul că primeşte factura electronică (în format pdf) cu valoare fiscală, disponibilă imediat după emitere. În plus, clientul este informat pe e-mail şi în căsuţa de mesaje din contul său, de fiecare dată când se emite factura. Utilizatorii au şi alte beneficii, precum „accesul la cea mai extinsă plajă de modalităţi de plată a facturilor, fără comision, activarea şi transmiterea autocitirii indexului contor, activarea şi actualizarea programului sau a convenţiei de consum, modificarea adresei de corespondenţă şi alte informaţii utile, disponibile non-stop”.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI