În cadrul proiectului de apă-canalizare din municipiul Suceava

Ultimele zile de lucrări

Lucrările cu fonduri europene cuprinse în proiectul de apă-canalizare din municipiul Suceava se vor încheia la sfârşitul acestei luni. De asemenea, la sfârşitul acestei săptămâni se vor finaliza lucrările pe strada Narciselor.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, marţi dimineaţa, la comandamentul tehnic, că a purtat discuţii săptămâna trecută cu subcontractorul firmei Pfeiffer şi a primit asigurări că lucrarea va fi terminată în zece zile.

„Până la sfârşitul săptămânii, ieşim cu lucrările de pe strada Narciselor” a precizat Ion Lungu.

El a menţionat că modernizarea reţelelor de apă şi canalizare de pe strada Narciselor s­a întârziat întrucât lucrarea a fost mai dificilă şi s­a lucrat la adâncime.

De asemenea, primarul Sucevei a explicat că Pfeiffer mai are de finalizat lucrări şi pe alte străzi din municipiu, respectiv pe Cireşilor, Amurgului sau Corneliu Coposu.

„Mai în glumă, mai în serios, scăpăm de această firmă care ne­a adus atâta disconfort în oraş” a mai spus Ion Lungu.

Firma Pfeiffer ar fi trebuit să încheie lucrările de apă şi canalizare din municipiul Suceava la finele lunii septembrie, însă termenul a fost prelungit cu încă o lună, până la data de 31 octombrie.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: