Invitaţie la Udeşti

Înalt Preasfinţitul Arhiepiscop Pimen al Sucevei şi Rădăuţilor vine pe data de 25 octombrie 2015, ora 9.00, la Udeşti, pentru a resfinţi Biserica şi lucrările de refacere a picturilor după 120 de ani de la pictarea iniţială. Tot acum se vor binecuvânta şi alte lucrări adăugate la cele existente, precum şi multe alte obiecte de cult cu care a fost înzestrată podoaba casei lui Dumnezeu precum: evanghelii, sfinte vase, candele, sfeşnice, veşminte, icoane praznicale şi ale multor sfinţi, analoage, prapori, sfinte cruci, dvere, acoperăminte pentru Sfânta Masă etc., donate de binecredincioşi în ultimii ani. Vă invităm să ne rugăm împreună toţi cei care ne cunoaştem şi cei care vor să ne cunoască. Va fi o slujbă arhierească deosebit de frumoasă. Veniţi, iubitorilor de mucenici, să-l rugăm pe Sf. Mare Mucenic Dimitrie Izvorâtorul de mir, patronul şi ocrotitorul acestei Sfinte Biserici şi al tuturor închinătorilor la Icoana sa să rămână şi pe mai departe apărătorul tuturor celor ce vor cere scăpare de necazuri, iertare de păcate şi de ispite.

Mulţumim Î.P.S. Pimen pentru binecuvântările date cu mâinile sale, cu dicherul şi tricherul, cu Sf. Cruce şi cu cuvintele de la Dezlegarea cea mare şi prin cuvintele de învăţătură cu care ne va adăpa prin propovăduirea Evangheliei lui Iisus Hristos Fiul lui Dumnezeu.

Pentru a se bucura şi alţii împreună cu noi de slujba arhierească acompaniată şi de soborul de preoţi şi diaconi, vă invităm să fiţi prezenţi atunci, aici.

Înalt Preasfinţitului Pimen care drept învaţă cuvântul adevărului, dă-i Doamne pace şi sănătate întru zile îndelungate şi păzeşte-l întru mulţi şi fericiţi ani!

Pr. pensionar MIHAI FĂDUR, Udeşti

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI