Acţiune de împădurire la Dolhasca

Asociaţia Ghizilor din Bucovina, cu sprijinul Ocolului Silvic Dolhasca, organizează o nouă acţiune de împădurire, sâmbătă, 24 octombrie a.c.

În acest sens, sucevenii sunt invitaţi să se alăture proiectului de împădurire de la Dolhasca în calitate de voluntari.

„Ne aflăm deja la a cincea acţiune de acest gen în cadrul proiectului «Hai la înverzit!» şi ne propunem să continuăm campania începută acum doi ani. Acţiunea noastră este una de voluntariat şi a devenit deja o preocupare permanentă pentru noi. Prin puterea exemplului dorim să adunăm din ce în ce mai mulţi voluntari, pentru a reda Bucovinei măreţia pădurilor de altădată” arată organizatorii.

Organizatorii precizează că tinerii sub 15 ani trebuie să fie însoţiţi de adulţi, iar costurile de transport vor fi suportate de voluntari. De asemenea, participanţilor li se recomandă să-şi procure săpăligi, pentru că numărul celor oferite de ocolul silvic nu va acoperi necesarul pentru acţiune.

„Haideţi să ne luăm revanşa faţă de emisiile de gaze, faţă de gunoaiele aruncate în natură, de apa şi energia irosite!” este mesajul organizatorilor campaniei de împădurire.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: