Înainte de începutul oficial al sezonului competiţional

CSM Suceava, un ultim amical

> Mâine, de la ora 10.30, în sala „Unirea”, CSM Suceava va primi vizita echipei Dinamo Chişinău

Cu doar câteva zile înainte de debutul sezonului oficial al Seriei Est a Diviziei A2 de volei masculin, care va avea loc pe 24 octombrie, CSM Suceava va juca un ultim meci amical. Mâine, de la ora 10.30, în sala „Unirea”, formaţia suceveană va primi vizita echipei Dinamo Chişinău.

„Este o ocazie bună pentru noi de a ne verifica potenţialul înainte de începutul campionatului. Cei din Chişinău au efectuat un turneu la Bacău şi înainte de a se întoarce acasă vor juca un meci şi cu noi.

Ne aşteaptă un sezon competiţional dificil, chiar dacă în seria noastră vor fi doar şase echipe. Şi Steaua, şi Ştiinţa Bacău au în lot voleibalişti de prim eşalon valoric şi va fi foarte greu să ne luptăm cu ei. Noi ne bazăm în continuare pe sportivi bucovineni şi vom căuta din nou să promovăm tinerii” a declarat antrenorul echipei de volei masculin CSM Suceava, Victor Pancu.

Din Seria Est a Divizia A2 de volei masculin fac parte grupările Dacia Buzău, Ştiinţa Bucureşti, Ştiinţa Bacău, Steaua Bucureşti, Rapid Bucureşti şi CSM Suceava. În primul joc oficial de campionat, CSM Suceava va evolua sâmbătă, 24 octombrie, pe terenul celor de la Dacia Buzău.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: