„Eşti informat, poţi fi salvat !”

 Ziua europeană împotriva traficului de persoane (18 octombrie) a fost celebrată la Şcoala Gimnazială „Acad. H. Mihăescu” din Udeşti (prof. coordonatori: prof. Romaniuc Cristina, prof. Trifan Oana). 45 de elevi din clasele a VII-a şi a VIII-a au fost, în perioada 14-16 octombrie 2015, grupul-ţintă al acţiunii.

În cadrul acestei activităţi elevii şcolii noastre au vizionat materiale multimedia (filmuleţe, spoturi, ppt-uri), au dezbătut cazurile prezentate în materialele multimedia, au primit sfaturi pentru a preveni traficul de persoane de la profesorii coordonatori, dar şi informaţii actualizate de la agentul-şef Petru Bîrleanu (Postul de Poliţie Udeşti).

În finalul activităţii, profesorii coordonatori au propus elevilor să realizeze desene, colaje, afişe, sloganuri pe această temă. Materialele realizate de elevi vor fi expuse în instituţiile din comunitatea locală (Postul de Poliţie, Primărie, Dispensar Uman).

Menţionăm că această activitate face parte din proiectul „Tu ştii ce este o victimă a traficului de persoane?”, proiect care s-a desfăşurat în şcoala noastră şi în anul şcolar 2014-2015. (Prof. VICTORIŢA COJOCARU, consilier educativ la Şcoala Gimnazială „Acad. H. Mihăescu” Udeşti)

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: