Cătălina Vartic, încă preşedinte al UNPR Suceava, pe site-ul partidului

La patru luni după ce a fost înlocuită din funcţia de preşedinte al Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR, Cătălina Vartic figurează încă pe site­ul partidului (http://www.unpr.eu/) drept lider al progresiştilor suceveni.

Cine doreşte să afle structura de conducere a UNPR Suceava de pe site­ul oficial al formaţiunii va constata, cu surprindere, accesând harta interactivă a organizaţiilor judeţene, că la Suceava UNPR o are în continuare în frunte pe Cătălina Vartic.

Pe acelaşi site însă, la secţiunea intitulată „Echipa”, unde este publicată lista cu conducerile filialelor judeţene ale UNPR, ni se spune că Organizaţia Judeţeană Suceava a partidului este condusă cu titlu interimar de senatorul Mihai Neagu.

Cătălina Vartic a fost înlocuită în luna iunie de la şefia Organizaţiei Judeţene Suceava a UNPR cu senatorul Mihai Neagu, pe care îl secondează din funcţia de preşedinte executiv.

Ea a explicat, la acea vreme, în cadrul emisiunii „Ora de politică” de la Intermedia TV, că a fost înlocuită cu senatorul Mihai Neagu la conducerea organizaţiei judeţene pentru că acesta e „un personaj important”, întrucât este senator.

„Un senator este un senator” a spus Vartic, care a deţinut conducerea UNPR Suceava încă de la înfiinţarea acestui partid, în luna mai 2010. Ea a fost uşor ironică în emisiune, arătând că e o perioadă deosebită în UNPR, care e un partid al oportunităţilor. „Dacă vrei să faci ceva pentru partid, primeşti funcţie” a declarat fostul lider progresist sucevean.

Ea a adăugat că, din punctul ei de vedere, toată lumea ar trebui să fie mulţumită că UNPR are preşedinte un senator care e „o autoritate şi o emblemă”, dar a evitat să răspundă de ce nu a fost senatorul Neagu o emblemă şi când a fost prim-vicepreşedinte al UNPR Suceava până în luna februarie, ca apoi să plece la partidul lui Mircea Geoană.

Cătălina Vartic a mai declarat că, pentru ea, care a construit Organizaţia Judeţeană UNPR Suceava de la zero, poate fi un moment de bucurie că în fruntea organizaţiei a ajuns un senator şi că aşa s­ar putea face ceva pentru acest judeţ. „Am fost ca o cloşcă pentru acest partid. Îmi doresc să putem face ceva pentru locuitorii acestui judeţ” a spus Vartic, opinând că un senator al judeţului poate face ceva pentru judeţ mai ales că UNPR e un partid cu ascensiune fantastică.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: