„Ilinca”, un nou capitol din viaţa (inclusiv de fotograf) lui Daniel Penciuc

Expozitie-Daniel-PenciucFotograful Daniel Penciuc revine la Suceava cu o nouă expoziţie de fotografie, un proiect care deschide un nou capitol în viaţa lui de fotograf.

Expoziţia va avea loc la Shopping City Suceava, în perioada 14­31 octombrie a.c.

După 5 ani în care s­a axat pe fotografia de peisaj şi cea de portret, naşterea fiicei sale Ilinca Maia l­a inspirat să studieze şi să abordeze un nou tip de fotografie: fotografia de nou-născuţi.

Cele 20 de fotografii din cadrul expoziţiei sunt realizate în lumină naturală, în posturi şi cu accesorii specifice fotografiei de newborn, în primele săptămâni de viaţa ale Ilincăi.

Daniel Penciuc este un pasionat de fotografie din Suceava, care şi-a început activitatea fotografică în 2010. Prima expoziţie personală, „Locuri şi meşteşuguri”, a fost expusă în perioada 2012-2013  în Suceava, Iaşi, Cluj-Napoca şi Sibiu. Din anul 2013 se ocupă exclusiv de fotografia de portret, concretizându-şi activitatea în două expoziţii personale: „La Femme”, expusă în perioada 2013­2014 în Suceava, Bucureşti, Sibiu şi Cluj-Napoca, şi „Natural Beauty”, expusă în 2015 în Cluj şi Sibiu. A mai expus lucrări şi în cadrul expoziţiilor colective „Marea Hoinăreală” şi „Marea Hoinăreală Iară”, în Iaşi, Suceava, Bucureşti, Sibiu şi Cluj, cât şi în cadrul expoziţiei colective „Photosharp Hall of Frames”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: