Rod Stewart vrea să lanseze o carte cu poezii

Cântăreţul britanic Rod Stewart vrea să lanseze o carte cu poezii împreună cu Ronnie Wood, fostul său coleg de la trupa The Faces, informează contactmusic.com. Rod Stewart spune că a avut mereu cu Ronnie Wood o relaţie „unică” şi un limbaj comun. Astfel, lui Rod Stewart i-ar face mare plăcere să realizeze împreună cu Ronnie Wood un proiect literar „hilar”, la care cei doi au lucrat anterior. „Avem o relaţie unică. Avem propriul nostru limbaj. V-a spus vreodată despre cartea de poezii şi desene pe care am făcut-o pe când lucram cu Jeff Beck?”, a declarat Rod Stewart. „Sunt schiţele lui şi poeziile noastre şi este foarte amuzant. Nici măcar nu pot începe să descriu acest proiect. Este foarte amuzant. Mi-ar plăcea să îl facem public”, a mai spus cântăreţul.

În vârstă de 70 de ani, Rod Stewart a devenit cunoscut graţie colaborării sale din anii 1960 şi 1970 cu grupurile The Jeff Beck Group şi The Faces. În 1969 a decis să îşi lanseze o carieră solo şi a devenit celebru cu o serie de hituri precum „Do You Think I’m Sexy?” şi „Maggie May”. El este unul dintre cei mai bine plătiţi artişti din lume, iar albumele sale s-au vândut în peste 100 de milioane de copii pe plan mondial. Turneul susţinut de veteranul muzicii britanice în 2007 l-a plasat pe acesta pe locul al şaptelea în topul celor mai profitabile serii de concerte ale anului respectiv, cu încasări de 49 de milioane de dolari.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI