Incalzire electrica in pardoseala. Electrica si economica, DA, se poate!

curent-electric-gazDaca renovezi sau construiesti o casa noua, ia in considerare instalarea de incalzire electrica in pardoseala de la AMASS, o modalitate eficienta din punct de vedere energetic pentru a te mentine cald de-a lungul lunilor reci cu un consum mai mic.

Inventata de chinezi acum 5000 de ani si preluata de vechii ingineri romani, care aveau sclavi ce alimentau focuri cu lemne sub podelele ridicate de marmura, incalzirea in pardoseala este un sistem de incalzire in pardoseala care conduce caldura prin suprafata pardoselii, mai degraba decat prin aer (ca sistemele conventionale de incalzire). Astfel, nu numai ca acest sistem iti tine picioarele  calde, dar se asigura ca restul corpului tau va fi pastrat la o temperatura confortabila, de asemenea, conforma curbei termice ideale a corpului omenesc.

pret gaz energie electricaCaldura ce se ridica din pardoseala incalzeste constructia, asigurand ca nu exista pierderi, si oferind o temperatura uniforma in interiorul locuintei tale, eliminand astfel curentii de aer prezenti la sistemele conventionale. Intr-un sistem conventional de incalzire, datorita curentilor de aer (curentii de aer apar datorita diferentelor de temperatura pe orizontala incaperii), aerul incalzit (impreuna cu praful si alergenii) se misca in incapere, ducand astfel la deteriorarea calitatii aerului.

Atunci cand alegi un sistem de incalzire pentru casa ta tine cont de cateva criterii generale:

  • Este indicat ca sistemul sa utilizeze resurse inepuizabile de energie, intrucat pretul acestora va fi mai mic decat al celor epuizabile (gazul, lemnu, carbune, petrol)
  • Evita sistemele ce utilizeaza combustie, intrucat acestea creeaza pericol de explozie si incendiu
  • Alege un sistem de incalzire care sa aibe inertie termica, sa retina caldura, pentru ca acestea sunt mai ieftine in consum. Sistemele de incalzire electrica in pardoseala, bazate pe inertia termica sunt extrem de eficiente, datoria proprietatii de a retine si a ceda treptat caldura retinuta.
  • Sursa caldurii trebuie sa fie cat mai aproape de pardoseala, pentru ca disiparea caldurii pe verticala camerei sa se apropie cat mai mult de curba confortului termic ideal al corpului omenesc.
  • Opteaza pentru un sistem care sa nu produca efecte secundare negative asupra sanatatii locuitorilor. Ceea ce presupune evitarea sistemelor bazate pe suflarea aerului, intrucat acestea ridica si praful si bacteriile, odata cu aerul.
  • Un sistem ideal va fi dotat cu automatizare performanta si va avea o durata lunga de viata si service local, rapid
  • Alege un sistem de incalzire elegant si confortabil.

Te intrebi probabil, daca exista un sistem care sa inglobeze toate aceste criterii si beneficii si care sa fie si accesibil de instalat si de exploatat. Raspunsul este da, exista. Acesta este sistemul de incalzire electrica in pardoseala de la AMASS, companie specializata pe solutii economice de incalzire.

AMASS este una dintre cele mai renumite companii in domeniul incalzirii electrice in pardoseala, din Romania. Aceasta companie este specializata in comercializarea si instalarea acestor tipuri de sisteme, avand o experienta de peste 15 ani. Lucrand cu profesionistii experimentati de la AMASS te vei asigura ca sistemul tau este bine instalat, va prezenta un consum mic de energie, ajutandu-te sa alegi un sistem mai econimic decat gazul.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: