La Bursa pentru absolvenţi 

Peste 300 de locuri de muncă scoase la bătaie

Absolvenţii care au finalizat o formă de învăţământ în acest an şi angajatorii care au manifestat interes în vederea recrutării de personal vor avea oportunitatea unui interviu şi a unei preselecţii directe, astăzi, în Corpul E al Universităţii „Ştefan cel Mare” Suceava, într-un cadru specific de mediere deschisă între cererea şi oferta de forţă de muncă. Important de spus este că Bursa este deschisă tuturor categoriilor de persoane, fără condiţionări de vârstă sau de nivel de studii. Astfel, sucevenii pot participa la bursele organizate la sediile locale ale Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă Suceava din Fălticeni şi Câmpulung Moldovenesc, precum şi la cea de la Casa Germană din Rădăuţi.

Anca Capverde, purtător de cuvânt al AJOFM, a făcut public că disponibile erau, la momentul totalizării, 327 posturi vacante, dintre care 176 oferite în Suceava, 67 în Fălticeni, 40 în Rădăuţi şi 44 în Câmpulung Moldovenesc. Numărul angajatorilor care au confirmat prezenţa a ajuns la 83, dintre aceştia 27 urmând să participe la Suceava, 11 în Fălticeni, 14 în Rădăuţi, iar 31 anunţându-şi prezenţa în Câmpulung Moldovenesc. Bursa din Suceava are deja confirmate un număr de 37 de posturi la care se solicită studii superioare, cât şi 139 de locuri vacante pentru studii medii, profesionale sau muncitori necalificaţi. „Cele mai solicitate specializări cu studii universitare sunt cele de inginer şi economist, dar vor găsi un post şi tinerii specializaţi în design de pagini web sau programatori. Candidaţii cu studii medii vor concura pentru posturile de operator calculator, manipulant sau agent vânzări”, a spus Anca Capverde.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: