Echipa LPS Suceava a câştigat „European Talent Cup“

rugby lps suceava 25 sept> Turneul de rugbi în 7 a avut loc în oraşul Sosnowiec din Polonia

Oraşul Sosnowiec din Polonia a găzduit, de curând, „European Talent Cup”, un turneu internaţional de rugbi în 7 la care au participat patru formaţii: Cesterova din Rusia, Czarvi din Cehia, RC Koliber din Polonia şi LPS Suceava.

Echipa Liceului cu Program Sportiv din Suceava a încheiat la egalitate disputa cu gruparea din Rusia, scor 19-19 şi a învins apoi, pe rând, echipa din Cehia cu 26-5 şi pe cea din Polonia cu 33-0. În finala mare a competiţiei LPS Suceava s-a impus cu 17-12 în faţa grupării Czarvi din Cehia şi a cucerit trofeul.

„A fost un turneu deosebit de interesant şi util pentru noi, mai ales că în săptămâna ce urmează echipa noastră va debuta în Campionatul naţional de rugbi în 7. Organizarea a fost deosebită şi băieţii noştri s-au simţit excelent. Mulţumim Primăriei şi Consiliului Local Suceava pentru sprijinul acordat”, a declarat profesorul Dumitru Livadaru, antrenorul echipei LPS Suceava. Dumitru Livadaru a fost ajutat în acest turneu de profesorul Marcel Creţuleac.

Din lotul formaţiei sucevene au făcut parte jucătorii: Gabriel Acălinei, Eduard Alucăi, Sebastian Beldiman, Andrei Custrin, Dumitrel Giurcă, Pavel Netbai, Mircea Nistor, Andrei Portariu, Răzvan Sandu, Ionuţ Serediuc, Alexandru Ţîrdea şi Florin Zimbru. De menţionat că Eduard Alucăi a fost declarat cel mai bun jucător al turneului de rugbi în 7 „European Talent Cup”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: