Consiliul Judeţean Suceava s-a reunit într-o nouă şedinţă extraordinară

Virginel IORDACHE

Virginel IORDACHE

Consiliul Judeţean Suceava s-­a reunit, ieri, într-o nouă şedinţă extraordinară. Iată doar două opinii:

Tudor Plăcintă, consilier judeţean PNL: „Nu văd unde este aberaţia atunci când un consilier judeţean cere explicarea unor criterii după care se alocă banii. O cerinţă a noastră e discutarea punctuală cu sumele pe masă. De fiecare dată când vor avea loc discuţii despre bani, să se discute din timp.”

Virginel Iordache, consilier judeţean PSD: „E în regulă părerea dlui Plăcintă. Dar dacă tot e să facem o analiză, haideţi să începem cu anul 2008. De fiecare dată, sumele în mandatul acesta au fost date în conformitate cu priorităţile comunelor. Să ţii acum teorii că vrem să adăugăm paragrafe noi la repartizarea sumelor, nu e corect”.

Şi o decizie: Plăcintă a anunţat că PNL votează proiectul de hotărâre, dar că rămâne în discuţie repartizarea sumelor.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: