Bunuri de 1000 de lei furate din casa unui localnic din Coşna

Poliţiştii din Coşna caută un hoţ care a intrat în casa aflată în construcţie a unui gospodar din localitate şi au furat mai multe scule electrice, în valoare de vreo 1000 de lei.

Intrusul a intrat pe un geam „lipit” doar de proprietar, dar nezăvorât. Casa nu avea niciun sistem de alarmare, aşa că hoţul a acţionat nestingherit.

Oamenii legii tratează şi acest caz ca pe un furt calificat şi fac cercetări pentru a-l prinde pe hoţ şi a-i aduce înapoi păgubitului bunurile furate.

„Poliţiştii recomandă încă o dată cetăţenilor să dispună măsuri minime de protecţie a bunurilor, astfel încât să nu cadă victime ale hoţilor.

Se recomandă asigurarea cu sisteme de închidere şi alarmare a locuinţelor. În cazul în care locuinţa în construcţie se află într-o zonă izolată, asiguraţi-vă că o persoană de încredere poate să treacă zilnic pe la respectiva locaţie şi să o supravegheze. Asiguraţi iluminarea şi îngrădirea perimetrului. Nu depozitaţi bunuri de valoare în casele aflate în construcţie (mobilier, electronice, electrocasnice etc.)

 Nu lăsaţi la plecarea din locuinţă uşile sau ferestrele deschise şi asiguraţi-le cu sistemele de închidere. Nu depozitaţi cheile de la uşi sub preşuri, în hainele lăsate în cuierul exterior, în ghivecele de flori sau în alte asemenea locaţii improprii”, a comunicat purtătorul de cuvânt al IPJ Suceava, Ionuţ Epureanu.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: