Actriţa Dakota Johnson şi fostul iubit Matthew Hitt, de mână prin Manhattan

Actriţa Dakota Johnson şi fostul iubit Matthew Hitt realimentează zvonurile privind reluarea relaţiei lor, după ce în această săptămână cei doi au fost văzuţi ţinându-se de mână într-un cartier din Manhattan, scrie UPI.com.  Dakota Johnson, de 25 de ani, declarase cu doar câteva zile înainte la emisiunea „Ellen DeGeneres Show” că este singură. „Cred că le este frică de mine” spunea actriţa despre potenţialii iubiţi, mai ales după ce aceasta a interpretat rolul din „Fifty Shades of Grey”. „Fie mă iubesc, fie fug de mănâncă pământul”, a spus ea conchizând că a doua variantă este valabilă momentan.  Johnson şi Hitt au format un cuplu pentru prima dată în primăvara anului 2014 şi s-au despărţit la începutul acestui an. La scurt timp după despărţire s-au împăcat, fiind văzuţi împreună în luna mai.

Actriţa a interpretat rolul Ana din pelicula „Fifty Shades of Grey” şi în 2016 va începe filmările pentru „Fifty Shades Darker” Va apărea alături de Alison Brie în filmul „How to Be Single“.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI