Rihanna consideră că ea şi Taylor Swift sunt prea diferite pentru a putea cânta împreună

Rihanna Taylor SwiftRihanna nu doreşte să facă parte din grupul din ce în ce mai mare de artişti care au urcat pe scenă alături de Taylor Swift, susţinând că ea şi Taylor nu se potrivesc deloc şi nu pot cânta împreună, scrie UPI.com. Taylor Swift este mai degrabă un model de urmat, în timp ce Rihanna crede despre ea că este total opusul. „Nu ar avea sens” să cânt alături de Taylor Swift în turneul său mondial, doar pentru că suntem amândouă populare, a declarat Rihanna pentru ediţia digitală gratuită a publicaţiei NME. „Nu cred că brandurile noastre se aseamănă, nu cred că se potrivesc şi nu cred că avem acelaşi public”, a mai spus Rihanna, pe numele său complet Robyn Rihanna Fenty, adăugând că în sinea sa consideră că Taylor Swift este un model de urmat, în timp ce ea este mai degrabă un anti-model.

„Faptul că eu fac lucrurile pe care le fac mă transformă într-o fiinţă oribilă”, a glumit Rihanna.

Rihanna va încheia curând înregistrările pentru un nou album, este implicată în numeroase campanii publicitare pentru Puma şi Christian Dior şi va fi o prezenţă permanentă a următorului sezon al spectacolului „The Voice”.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: