Harper, fetiţa lui Victoria şi David Beckham, vrea să fie fotbalistă

David Beckham - Harper

Victoria Beckham începe să-şi piardă speranţa ca singura ei fiică, Harper, să-i urmeze paşii în lumea modei. Stilista a mărturisit într-un interviu acordat programului „Good Morning America” ca fiica ei i-a mărturisit că vrea fie fotbalistă, relatează online ziarul spaniol ABC. „Îi place moda ca multor fetiţe. Îi place să se machieze sau se încalţe cu pantofii mei. Dar îi place foarte mult şi sportul”, a povestit Victoria Beckham. „Este o fetiţă băieţoasă care are, desigur, trei fraţi mai mari”, a spus ea. „Într-o zi mi-a spus – mami, cred că vreau să joc fotbal”. A fost ca un pumnal înfipt în inimă. Am deja trei băieţi care joacă fotbal. Măcar fetei să-i placă moda sau dansul”, a mărturisit Victoria.

Harper Seven Beckham a fost considerată încă din primele luni de viaţă cel mai bine îmbrăcat bebeluş din lume. Mama ei a avut mereu grijă ca fetiţa în vârstă de patru ani să fie îmbrăcată impecabil, iar dulapul lui Harper este plin de ţinute semnate de designeri. Totuşi unele dorinţe legate de modă ale Victoriei Beckham s-au împlinit. Deşi băieţii ei Brooklyn, Romeo şi Cruz s-au arătat foarte interesaţi de lumea sportului, au făcut la vârste fragede câteva incursiuni în lumea modei. Băiatul cel mare, Brooklyn, a apărut pe coperta revistei Vogue, în timp ce Romeo a fost imaginea casei Burberry, într-un anunţ publicitar.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI