Proiectul „Prima prioritate: Niciun copil invizibil!”, la final

 Instituţia Prefectului, Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava, Direcţia de Sănătate Publică Suceava şi Reprezentanţa UNICEF România vor pune punct, mâine, în cadrul unei conferinţe de presă, proiectului demonstrativ „Prima prioritate: Niciun copil invizibil!”, implementat în anul 2011.

Proiectul s-a desfăşurat în opt judeţe din nord-estul ţării, printre care şi Suceava, vizând situaţia copiilor „invizibili” care, „în familiile, comunităţile şi societăţile lor, ies din atenţia guvernelor, donatorilor, societăţii civile, mass-media şi chiar a altor copii” (UNICEF, 2006, p. 35).

„Principalul obiectiv a fost creşterea accesului acestora la servicii sociale. Proiectul demonstrativ a urmărit o schimbare de paradigmă în ceea ce priveşte organizarea şi furnizarea serviciilor la nivel comunitar, mai ales în zonele rurale dezavantajate, prin implementarea unui model de pachet minim de servicii care este concentrat pe prevenirea vulnerabilităţilor” au transmis ieri partenerii, într-un comunicat de presă.

La întâlnirea de final a proiectului, programată pentru mâine, după ora 10, la Prefectura Suceava, sunt invitaţi să participe toţi primarii din judeţ alături de reprezentanţi UNICEF România, reprezentanţi ai Instituţiei Prefectului, un specialist din partea Centrului de Politici şi Servicii de Sănătate, parteneri judeţeni de implementare: DGASPC Suceava şi DSP Suceava.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: