Suceava

Cinci victime după un accident auto petrecut ieri dimineaţă pe Calea Unirii

În şofer de 21 de ani, care conducea sub influenţa băuturilor alcoolice, a pus în pericol nu numai viaţa lui, ci şi a patru pasageri pe care îi transporta cu maşina.

Ieri dimineaţă, în jurul orei 3.25, în timp ce conducea maşina pe Calea Unirii din Suceava, în zona sediului Inspectoratului Şcolar, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a părăsit partea carosabilă şi s-a izbit de un copac.

Din impact, conducătorul auto şi cei patru pasageri din autoturism, două tinere şi doi tineri, cu vârste între 18 şi 20 de ani, toţi suceveni, au fost răniţi şi transportaţi la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

La verificările pentru alcoolemie, poliţiştii au stabilit că şoferul avea 0,60 mg/l alcool pur în aerul expirat. I s-a întocmit dosar penal pentru conducere sub influenţa alcoolului şi vătămare corporală din culpă.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI