Megaconcert cu Voltaj, Maxim, Andrei Leonte şi Naguale, duminică, după „Crosul Sucevei”

Cunoscutele trupe Voltaj, Maxim şi Naguale, precum şi îndrăgitul cântăreţ Andrei Leonte, câştigătorul primei ediţii a emisiunii „X Factor” România, vor susţine duminică, începând cu ora 19, un megaconcert pe esplanada Casei de Cultură din Suceava.

Evenimentul va fi premiul cel mare pentru toţi locuitorii municipiului reşedinţă de judeţ, acordat la finalul primei ediţii a „Crosului Sucevei”, competiţie organizată de Asociaţia Judeţeană de Atletism Suceava în parteneriat cu Tineretul Naţional Liberal Suceava.

Organizatorii promit că sucevenii se vor bucura de un spectacol la superlativ, cu show de lumini, lasere şi cu o sonorizare la cele mai înalte standarde. Accesul la concert este gratuit.

Prima ediţie a „Crosului Sucevei”, competiţie organizată la iniţiativa deputatului PNL Ioan Bălan, cu sprijinul lectorului universitar doctor Sorin Raţă, fost campion la atletism, va debuta duminică, 6 septembrie, la ora 12, din faţa Casei de Cultură din municipiu.

Concursul se va desfăşura pe cinci categorii. Băieţii şi fetele cu vârste cuprinse între 8 şi 13 ani vor alerga 2000 de metri, juniorii şi junioare cu vârste între 14 şi 18 ani vor alerga 2500 de metri, la fel ca şi seniorii şi senioarele cu vârste între 19 şi 39 de ani. La categoria de vârstă 40­49 de ani, veterani I, lungimea traseului atât pentru proba de la masculin, cât şi pentru feminin va fi de 2.000 de metri, ca şi la categoria veterani II, peste 50 de ani.

Potrivit organizatorilor, pot participa la această competiţie doar cetăţenii domiciliaţi pe raza municipiului Suceava. Nu pot participa la „Crosul Sucevei” sportivii legitimaţi la vreun club sportiv.

Înscrierile se fac la cortul oficial amplasat pe Esplanada Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava, care va fi deschis până în ziua crosului, între orele 15.00 – 22.00.

„Pentru înscriere aveţi nevoie de un act de identitate, iar copiii minori de până în 14 ani trebuie să prezinte certificatul de naştere şi să fie însoţiţi de un aparţinător care va trebui să semneze o declaraţie prin care să-şi dea acordul în vederea participării la concurs”, precizează organizatorii evenimentului.

Vor fi oferite câte trei premii pentru fiecare categorie de vârstă, atât la masculin, cât şi la feminin. Acestea vor consta în televizoare Smart Samsung. Totodată, fiecare concurent va putea participa la o tombolă, la care se vor acorda 10 premii prin tragere la sorţi, mai exact câte un aspirator Samsung. Premiile sunt oferite de Marelvi Electrocasnice, reprezentată prin Dumitru Mihalescul.

Competiţia este susţinută de sportivii Cristina Casandra, Sorin Raţă, Dorin Goian şi Daniel Bălan.

Sponsorii acestui eveniment sunt Marelvi Electrocasnice şi deputatul Ioan Bălan.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: