PSD Suceava 2020

În Parcul Central din Suceava, în avanpremiera „Simfoniilor de toamnă”

Recitaluri susţinute de elevi ai Colegiului de Artă

Elevi ai Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au susţinut marţi după-amiază o serie de recitaluri, în Parcul Central din municipiul Suceava, într-un decor inedit, special amenajat de membrii Clubului Rotary Suceava – Bucovina.

Astfel, 250 de umbrele multicolore au fost suspendate deasupra aleilor din parc, creând o atmosferă de poveste. Câteva cărţi cu file goale, agăţate de crengile copacilor, i-au invitat pe trecători să-şi aştearnă gândurile.

Spectacolul de muzică desfăşurat în aer liber este o avanpremieră a „Simfoniilor de toamnă”, eveniment cultural aflat la cea de-a patra ediţie, care va avea loc miercuri seara, în centrul Sucevei.

Zeci de suceveni care s-au plimbat, ieri, prin Parcul Central au audiat cântece îndrăgite de toate generaţiile şi s-au bucurat de un eveniment unic în Suceava.

Pe scena special amenajată lângă foişor au urcat Oana Bunduc, Vlad Vorniceanu, Ştefan Constandache, Andreica Alexandru Raicu, Ştefan Lupu, Denisa Ieremie, Beatrice Ciurariu, Daria Tofănescu, Alexandru Devesievici, Cristian Dohanici, Cosmin Mariciuc, Iulian Avasiloaie, Alexandru Cozaciuc, Sebastian Răileanu, Ştefan Ionel, Oliviu Bobu, Iunia Boca Cucu, Denisa Dragomir, Cristian Constandache, Costin Hatnean şi Eduard Hanuseac.

Elevii Colegiului de Artă „Ciprian Porumbescu” Suceava au fost îndrumaţi de profesorii Florin Ungureanu, Johannes Onesciuc, Ionuţ Micliuc, Daniel Dragomirescu, Ilie Zugrav şi Valentin Ianoş.

În această seară, de la ora 19.30, pe esplanada Casei de Cultură, sucevenii sunt aşteptaţi să petreacă o seară memorabilă în compania artiştilor de la Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” Chişinău. Accesul în zona cu scaune se va face pe bază de invitaţie. Invitaţiile sunt oferite gratuit sucevenilor de către membrii Clubului Rotary Suceava –ucovina.

„Dăruiţi comunităţii împreună cu Rotary” este mesajul cu care organizatorii merg către suceveni şi anul acesta, după ecourile frumoase de la primele trei ediţii ale proiectului. Clubul Rotary este o organizaţie a oamenilor de afaceri şi a reprezentanţilor diferitelor profesii, care asigură servicii umanitare, promovează standarde etice înalte în toate domeniile de activitate şi stimulează relaţiile de bună înţelegere între membrii comunităţii.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: