O echipă de la „Românii au talent” vine la Suceava să caute talente autentice pentru noul sezon al emisiunii

În perioada 10-25 septembrie o echipă de la celebrul spectacol de televiziune „Românii au talent” va fi prezentă la Suceava şi va căuta persoane talentate care să participe la sezonul cu numărul şase al emisiunii.

Anunţul a fost făcut de primarul municipiului Suceava, Ion Lungu, care a menţionat că Primăria a primit o adresă din partea televiziunii Pro TV, prin care este rugată să indice persoanele talentate.

Lungu a subliniat că cei care doresc să participe la selecţia de talente trebuie să sune la numărul de telefon 0230/212696, int. 160, sau să se prezinte la camera 25 din Primărie.

Primarul Sucevei a făcut şi o mărturisire în cadrul conferinţei de presă, arătând că urmăreşte cu mult amuzament preselecţiile concursului. „Pe mine mă distrează şi îmi plac cel mai mult preselecţiile, când îi văd pe cei care nu au talent”, a spus Lungu.

Această etapă de selecţie este una intermediară, la Iaşi urmând să aibă loc preselecţia oficială, în prezenţa juriului concursului. Totodată, sucevenii cu talente aparte pot merge direct la Iaşi pentru preselecţii.

Amintim că în sezonul cu numărul cinci, Bianca Coştiug, elevă a Colegiului Naţional „Petru Rareş” Suceava, a ajuns până în finala concursului cu un moment captivant de dans tribal.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: