Din cauza temperaturilor mari

De astăzi, niciun camion mai mare de 7,5 tone nu va circula pe drumurile judeţene, în intervalul 14-20

Începând de ieri, 2 septembrie, Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România a restricţionat traficul pe drumurile naţionale ce tranzitează judeţul Suceava pentru vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone.

Restricţia este valabilă în intervalul orar 14-20, şi a fost decisă ca urmare a emiterii de către Administraţia Naţională de Meteorologie a codului portocaliu de caniculă şi disconfort termic accentuat.

Din cauza căldurii foarte mari porţiuni de asfalt suferă deformaţii majore ireversibile, cu pierderea stabilităţii îmbrăcăminţii rutiere, astfel că drumurile trebuie protejate .

Potrivit unui comunicat al CNADNR, măsurile restrictive de circulaţie sunt valabile pentru drumurile judeţene care tranzitează judeţele Hunedoara, Alba, Caraş-Severin, Mehedinţi, Dolj, Botoşani, Iaşi, Bacău, Vaslui, Suceava şi Neamţ, fiind duse la îndeplinire de către Compania Naţională de Autostrăzi şi Drumuri Naţionale din România SA cu sprijinul organelor de Poliţie Rutiere.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: