Klaus Iohannis

Priorităţile asumate de mine au rămas aceleaşi, nu vor fi umbrite de efervescenţa politică

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ieri că priorităţile sale au rămas aceleaşi şi nu vor fi umbrite de efervescenţa politică sau de circumstanţe de moment.

Klaus Iohannis a participat la deschiderea lucrărilor Conferinţei Internaţionale de Micro-Nano-Fotonică ROMOPTO, arătând că prezenţa sa nu este deloc întâmplătoare deoarece se simte apropiat de domeniu, prin prisma formaţiei sale profesionale, dar că are şi o responsabilitate ca preşedinte. „Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt priorităţile mele. Poate că unii se aşteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alţii îi nemulţumeşte lipsa aşa-numitor breaking news-uri şi a unor declaraţii incendiare. Pentru mine însă conduita promisă şi priorităţile asumate au rămas aceleaşi. Şi nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescenţa politică sau de circumstanţe de moment”, a spus şeful statului, la Academia Română.

El a afirmat că „cercetarea şi educaţia sunt şansa pe care România o are”, „şansa unui viitor pe care nu avem voie să îl ratăm”. „România puternică nu poate fi decât bazată pe cunoaştere, iar prosperitatea şi progresul societăţii vin împreună cu ea”, a subliniat Iohannis.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: