Klaus Iohannis

Priorităţile asumate de mine au rămas aceleaşi, nu vor fi umbrite de efervescenţa politică

Preşedintele Klaus Iohannis a declarat ieri că priorităţile sale au rămas aceleaşi şi nu vor fi umbrite de efervescenţa politică sau de circumstanţe de moment.

Klaus Iohannis a participat la deschiderea lucrărilor Conferinţei Internaţionale de Micro-Nano-Fotonică ROMOPTO, arătând că prezenţa sa nu este deloc întâmplătoare deoarece se simte apropiat de domeniu, prin prisma formaţiei sale profesionale, dar că are şi o responsabilitate ca preşedinte. „Am ales să particip la acest eveniment pentru a arăta încă o dată care sunt priorităţile mele. Poate că unii se aşteptau să vorbesc despre partide sau ar fi vrut să aibă parte de o vară mai agitată politic. Poate că pe alţii îi nemulţumeşte lipsa aşa-numitor breaking news-uri şi a unor declaraţii incendiare. Pentru mine însă conduita promisă şi priorităţile asumate au rămas aceleaşi. Şi nu vor fi nici în continuare umbrite de efervescenţa politică sau de circumstanţe de moment”, a spus şeful statului, la Academia Română.

El a afirmat că „cercetarea şi educaţia sunt şansa pe care România o are”, „şansa unui viitor pe care nu avem voie să îl ratăm”. „România puternică nu poate fi decât bazată pe cunoaştere, iar prosperitatea şi progresul societăţii vin împreună cu ea”, a subliniat Iohannis.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI