Prin campania „Cumperi tu, primesc şi ei !”, destinată copiilor nevoiaşi

Alexandria Librării va dona către „Salvaţi Copiii” România 1% din valoarea tuturor bonurilor fiscale din septembrie

Alexandria Librării, alături de Organizaţia „Salvaţi Copiii”, a lansat ieri campania de responsabilitate socială „Cumperi tu, primesc şi ei!”, invitând toţi românii să se implice, astfel încât „un număr cât mai mare de copii nevoiaşi să aibă ghiozdanele echipate pentru şcoală”, în această toamnă, potrivit precizărilor coordonatorilor campaniei.

La conferinţa de lansare oficială a campaniei, desfăşurată ieri la City Gallery din incinta Shopping City Suceava, au participat directorul de marketing al Alexandria Librării, Cezar Căilean, Camelia Iordache, preşedintele „Salvaţi Copiii”, filiala Suceava, Mircea Petrariu, manager Shopping City Suceava, şi Cătălina Biholar, din partea agenţiei Play by Play.

„În cadrul campaniei, în perioada 1-30 septembrie 2015, clienţii care vor pregăti ghiozdanele propriilor copii alături de noi şi vor face orice achiziţie din cele 30 de librării Alexandria aflate în 12 judeţe ale ţării vor sprijini şi copiii nevoiaşi, pentru că, anul acesta, Alexandria Librării donează sub formă de rechizite către Organizaţia «Salvaţi Copiii» România 1% din valoarea tuturor bonurilor fiscale din luna septembrie 2015. Astfel, fiecare persoană care va face cumpărături de orice natură din oricare din librăriile Alexandria se alătură acestei campanii şi face un gest concret de încurajare a educaţiei. Reducerea abandonului şcolar şi a procentajului mare de analfabetism în rândul copiilor din România sunt, pentru prima dată, posibile cu un simplu gest pe care îl facem atât de mulţi. Doar că acum, când cumperi tu, primesc şi ei!” au declarat reprezentanţii Alexandria Librării.

 Conform statisticilor „Salvaţi Copiii”, în România, 1 din 10 copii cu vârsta corespunzătoare învăţământului primar nu participă la educaţie, iar de la un an la altul, în loc să crească, procentajul copiilor cu vârsta de la 7 la 10 ani care frecventează şcoala primară este în scădere, iar cel al abandonului şcolar la clase primare şi gimnaziale, în creştere.

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

SUMARUL EDIȚIEI