După ce ar fi pus la cale un plan monstruos de asasinare a unui rival

Afacerist din Vama arestat preventiv

Un afacerist din Vama a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru că ar fi pus la cale un plan monstruos de asasinare a unui rival, folosindu-se în acest scop de un consătean, fost puşcăriaş.

Potrivit unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpulung Moldovenesc, procurorii au dispus la data de 28 august a.c. arestarea preventivă, pe o perioadă de 30 de zile, începând cu aceeaşi dată, a inculpatul Axentioi Iosep-Constantin pentru săvârşirea infracţiunii de „încercarea de a determina săvârşirea unei infracţiuni”.

Sursa citată a arătat faptul că Axentioi Iosep-Constantin, prin încercările repetate, materializate prin convorbiri telefonice şi ambientale în cursul lunii august 2015, ar fi încercat să-l corupă, promiţându-i 30.000 lei, pe un consătean de­al său, Popescu Ilie Adrian, să-l omoare pe Ciprian Andrei Ţăranu.

În acest sens, Axentioi i­ar fi oferit consăteanului la data de 12 august a.c. 1.000 lei, după care, la data de 27 august a.c., suma de 1.000 euro.

Totodată, inculpatul i­ar fi indicat, în mod detaliat, şi un plan de operare constând în conducerea victimei în pădurea de pe raza comunei Vama, lovirea acesteia cu un topor în cap, iar apoi răsturnarea unui buştean peste aceasta, pentru a simula un accident forestier.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: