Deputatul Ioan Bălan

„Dacă mandatul nostru ar mai fi durat trei luni, şoseaua de centură actuală ar fi fost gata“

„La finele săptămânii, îi vom avea la Humor pe premierul desemnat de PNL, Cătălin Predoiu, pe membrii BPN al PNL şi grupurile reunite ale PNL. Prezenţa celor mai importanţi lideri politici la Suceava îmi dă garanţia că ce vreau să propun în continuare, demararea lucrărilor la şoseaua de centură Cumpărătura – Ipoteşti – Salcea, va deveni certitudine. Străpungerea acesteia pe la CET cu o bretea rutieră ar fi posibilă.

Dacă mandatul nostru ar mai fi durat trei luni şoseaua de centură actuală ar fi fost gata. Şoseaua de centură s­a oprit la Şcheia, iar traficul ce vine din zona Rădăuţi, Siret – Ucraina, e direcţionat spre Suceava şi gâtuim traficul. E de grad zero terminarea tronsoanelor de la Şcheia la Cumpărătura.

Noua şosea de centură pe care ne-o dorim devine o necesitate şi o urgenţă.

Alături de Flutur şi Lungu, în 2008, Guvernul a fost la Suceava şi a sprijinit marile proiecte de dezvoltare.

L-am văzut pe Flutur că e decis să sprijine proiectul acesta nou şi pe Lungu la fel. Cu cât vom ajunge mai repede la guvernare, cu atât mai repede deschidem şoseaua de centură şi începem varianta nouă.

Îndată sunt patru ani şi nu s­a reuşit să se facă ceva ce trebuia făcut în trei luni. Noi am făcut 90% din şosea şi administraţiei PSD i­a mai rămas 10% şi caută vinovaţi peste tot, numai la ei nu. În mandatul PSD avem doar un judeţ blocat.

La Humor vor fi cel mai probabil şi viitorii miniştri din cabinetul Predoiu, vom profita şi le vom vorbi de proiectele mari de dezvoltare ale judeţului, iar eu, în calitate de candidat la Primăria Suceava, de proiectele pe oraş” a declarat deputatul Ioan Bălan în cadrul conferinţei de presă de ieri de la sediul PNL.

Print Friendly, PDF & Email

Comentariile sunt închise.

Crainou.ro nu este responsabil juridic pentru continutul textelor postate cu titlul de comentariu. Responsabilitatea pentru continutul comentariilor revine, in exclusivitate, autorilor. Comentariile nesemnate (sau neinsotite de o adresa de e-mail valida!), comentariile injurioase, calomnioase, ilegale (antisemite, xenofobe, rasiste etc.) sau fara legatura cu subiectul nu vor fi publicate!

Sumarul ediţiei: